Kreativa torsdag: Affischer & transfertryck

Kreativa torsdag: Affischer & transfertryck

Idag kan du trycka på tyg och skapa affischer. Passa på att göra ett passande tryck att hänga upp på väggen eller fästa på en tygpåse! Skapandet är fritt. Detta är en återkommande workshop och den är alltid mycket populär.

Du skapar en affisch genom att välja en av alla bakgrunder, det finns många olika typer av motiv att välja bland. Sen ritar du en figur, ett djur eller något annat. Klipp ut det du ritat och fäst på bakgrunden. Vi hjälper dig att kopiera så att allt smälter samman i en affisch. Ett enkelt och mycket effektfullt sätt att skapa något att hänga upp på väggen eller ge bort till en vän.

Om du vill trycka på tyg så ritar du ett motiv eller väljer en bild att skriva ut. Du får hjälp att skriva ut bilden på ett särskilt papper som heter transferpapper. Sen klipper du ut bilden, tar bort skyddspappret och stryker fast bilden där du vill ha den. Vi bjuder på en tygpåse men du får gärna ta med dig något eget att trycka på.

När: torsdag 8 och 15 mars kl 16:45-20 (fika 16:45-17:30)
Var: Ateljén och kaféet på Arena 29
Kostnad: Gratis!
Ingen förkunskap krävs
 
Varmt välkommen!
 
Kreativa Torsdag är en öppen workshop varje torsdag där vi provar på det mesta; batik, mosaik, måleri och lera för att bara nämna några. Vi jobbar tillsammans och lär oss av varandra och har du en idé så tveka aldrig att berätta, a good idea is a good idea forever. Du välkomnas av våra unga ledare som introducerar veckans workshop och ser till att du får den hjälp du behöver.

 

Liknande Arrangemang