Allvaret + Del III + YCNP at Arena 29

Allvaret + Del III + YCNP at Arena 29

Inled vårmånaden april med ett gig som får en att känna att man lever! Vi har äran att ha Allvaret på scen och som under kvällen supportas av två fenomenala lokala band. Datumet är 6:e april. Platsen är Arena 29. Men vet ni vad det bästa är? ALLA får komma!

ALLVARET
Glöm punkig plakatpolitik utan egentligt innehåll. Allvaret levererar punk om det som innerst inne river och klöser. Utan inlindning får vi höra om smutsen, sorgen, skulden och skammen. Sällan har texter känts så här ärliga och intima. Här finns ingen föreställning eller tomma, coola poser. Parat med snygg, melodiös punk som ömsom smeker och ömsom slår är Allvaret en fullträff. Kom och bländas av energin på scenen. Gå sen hem och fundera på förväntningarna, relationerna, arbetet, stressen, tankarna, idealen som bryter ner dig. Var det någon som sa att det personliga inte är politiskt?
Spotify: https://open.spotify.com/artist/0xekSFxDfKRIstFDXT4BLP?si=euZAs9MbQ7C-twB4QzzTuA

YOUR CISCOCK IS NOT A PEACOCK!
Kvällens andra band blir Your Ciscock is Not a Peacock!

Med punk och slängkyssar är YCNP patriarkatets värsta mardröm. Kom och försvinn in bland fjädrarna! Missa för satans skull inte!
Spotify: https://open.spotify.com/artist/3wQZf4s9DQuaxON36y1Jbo?si=j_h17U2LSgGPAnC4SK1gSg

Del III

Den Göteborgsbaserade indiepunk-kvartetten Del III lyser upp med sin kompromisslösa begåvning och energiska scennärvaro. Med EP:n ‘Nätterna som aldrig tog oss någonstans’ pekar taggarna utåt, och dem ger oss passion, hat och ungdomligt uppror som blandas i ett hav av rungade gitarrer. Detta är ett band att räkna med!

Vi ses väl? O Bjud in dem ni känner som ni tror inte vill missa det här!!????????????

80kr inträde
13+
Eventet är alkohol-och drogfritt

Liknande Arrangemang