Kreativa torsdag: Batik/Tie dye

Kreativa torsdag: Batik/Tie dye

Tie Dye/Batik är en favorit hos oss här på Kreativa Torsdag! Den här färgningskonsten kan ge liv åt garderobens mest urtvättade plagg. Så inventera din garderob på vita/ljusa plagg, allt från t-shirts till strumpor, och kom hit! Om du inte har något som du vill färga kan du få en tygpåse från oss att förgylla.
 
Våra unga ledare är så kallade batik-experter vid det här laget så du kommer vara i säkra händer. Bomull och andra naturmaterial passar utmärkt att färga. Det går till så att du knyter gummiband på olika sätt runt tyget som du sedan doppar i ett färgbad. När du sedan vecklar upp tyget igen har det fått ett fantastiskt mönster. En underbar känsla!
 
När: torsdag 26 april och 3 maj 16:45-20
Var: Kaféet och Ateljén på Arena 29, Djurgårdsgatan 29 i Majorna
För vem: 16+
Kostnad: Helt gratis, fika, färg, tygpåse, workshop ingår. Du får gärna ta med något eget som du vill färga.
 
Välkommen önskar team Kreativa torsdag!
//Anna, Emma, Elsa, Tuvalu, John och Ylva
 
Bjud gärna in alla som du tror vill vara med!
 
Kreativa Torsdag är en öppen workshop varje torsdag där vi provar på det mesta; batik, mosaik, måleri och lera för att bara nämna några. Vi jobbar tillsammans och lär oss av varandra och har du en idé så tveka aldrig att berätta, a good idea is a good idea forever. Du välkomnas av våra unga ledare som introducerar veckans workshop och ser till att du får den hjälp du behöver.

Liknande Arrangemang