Kreativa torsdag: Coola Collage & Serier

Kreativa torsdag: Coola Collage & Serier

Klipp, klistra, måla, tejpa… Idag gör vi collage och serier! Av gamla bilder och texter gör vi nya kreationer. Du kan göra något att hänga upp på väggen där hemma eller något att ge bort? Det härliga med collage är att det verkligen inte finns något rätt eller fel, allt bara är. Om du hellre vill testa på att skapa en serie så kan vi hjälpa dig med det också! Så kom och låt dig inspireras tillsammans med alla andra, ingen förkunskap krävs. Du är alltid välkommen, oavsett om du har varit här innan eller ej. Ta gärna med en kompis. Denna kväll är det Mika och Julius som välkomnar dig och introducerar workshopen.

När: 24 & 31 januari kl 17-20, fikat serveras 17-17:30 i kaféet.
Var: Arena 29 i Stenhuset – Ateljé och Kafé
För vem: Alla mellan 16-20 år är välkomna
Kostnad: Gratis

Bjud gärna in alla som du tror vill vara med!


Kreativa Torsdag är en öppen workshop varje torsdag där vi provar på det mesta; batik, smycken, collage och tvål för att bara nämna några. Vi jobbar tillsammans och lär oss av varandra och har du en idé så tveka aldrig att berätta, a good idea is a good idea forever. Du välkomnas av våra unga ledare som introducerar veckans workshop och ser till att du får den hjälp du behöver.

Arena 29 är en plats där ungdomar kan göra verklighet av sina idéer. Det kan handla om allt från poesikvällar, LAN och syjuntor till att anordna en egen festival! Vi har flera olika lokaler och det finns även möjlighet till att få sin egen nyckel.

Liknande Arrangemang