Kreativa torsdag: Gör julklappar och julpynt

Kreativa torsdag: Gör julklappar och julpynt

Julen närmar sig och visst vill vi alla ge en fin gåva till våra nära och kära? Du behöver inte falla för konsumtionshetsen, kom och tillverka dina gåvor hos oss istället. Alla älskar att få något handgjort i present. Vi öppnar alla våra skåp och lådor så du kan botanisera fritt i alla våra gömmor. Bland annat kan du tillverka smycken, tavlor, presentburkar, böcker, tryckta tygpåsar, målat porslin med mera.

Om du hellre vill göra julpyssel eller annat pynt så går det också bra. Vi bjuder på glögg, macka och pepparkakor och Tuvalu och Emma kommer att vara ledare under kvällen. Detta är sista Kreativa torsdagen för i år, vi önskar dig välkommen tillbaka den 15 januari i det nya året.

När: torsdag den 13 december kl 17-20
Var: Kaféet och Ateljén på Arena 29 i Stenhuset
För vem: Alla mellan 16-20 år
Kostnad: Helt gratis, fika, material, workshop ingår. Du får såklart ta med din kalender hem : )

Välkommen!

Ps. Bjud gärna in alla som du tror vill vara med!


Kreativa Torsdag är en öppen workshop varje torsdag där vi provar på det mesta; batik, mosaik, måleri och lera för att bara nämna några. Vi jobbar tillsammans och lär oss av varandra och har du en idé så tveka aldrig att berätta, a good idea is a good idea forever. Du välkomnas av våra unga ledare som introducerar veckans workshop och ser till att du får den hjälp du behöver.

Liknande Arrangemang