Kreativa torsdag: Graffa vägg & måla mugg

Kreativa torsdag: Graffa vägg & måla mugg

Idag provar vi på att måla graffiti med Nor som är grym på just detta! Vi plockar fram sprayfärger och bygger upp en provisorisk vägg att måla på. Du kan även få måla på skejtrampen som står bredvid huset. Om du vill ta dig an ett mindre projekt så kan du få en mugg att måla på med porslinsfärger. Alla våra underbara ledare Mika, Tuvalu, Elliot och Julius finns på plats denna torsdag eftersom det är vår SOMMARAVSLUTNING! Vi bjuder på extra gott fika och ber till vädergudarna att de ska skänka oss gott väder eftersom vi är utomhus.

Vi samlar även in tips om vilka workshops ni vill testa på efter sommaren!

När: 23 maj kl 17-20, fikat serveras 17-17:30
Var: Arena 29 – utanför Stenhuset
För vem: Alla mellan 16-20 år är välkomna
Kostnad: Gratis
Ingen förkunskap krävs

Bjud gärna in alla som du tror vill vara med!


Kreativa Torsdag är en öppen workshop varje torsdag där vi provar på det mesta; batik, smycken, kollage och tvål för att bara nämna några. Vi jobbar tillsammans och lär oss av varandra och har du en idé så tveka aldrig att berätta, a good idea is a good idea forever. Du välkomnas av våra unga ledare som introducerar veckans workshop och ser till att du får den hjälp du behöver.

Arena 29 är en plats där ungdomar kan göra verklighet av sina idéer. Det kan handla om allt från poesikvällar, LAN och syjuntor till att anordna en egen festival! Vi har flera olika lokaler och det finns även möjlighet till att få sin egen nyckel.

Liknande Arrangemang