Kreativa torsdag: Graffiti – sommaravslutning

Kreativa torsdag: Graffiti – sommaravslutning

Några av er som deltar på Kreativa torsdagar har länge önskat en graffiti-workshop – och nu är den här! Björn från Röda Sten kommer finnas på plats och hjälpa oss i våra första stapplande steg som graffitikonstnärer 🙂 Inga förkunskaper krävs, men oömma kläder, även skorna kan få färg på sig så ta inte favvoparet. Vi är utomhus denna kväll så du hittar oss utanför Stenhuset.
 
Material finns på plats allt är gratis som vanligt.
 
När: torsdag 31 maj 16:45-20:00
Var: Ateljén och kaféet
Kostnad: Gratis!
Ingen förkunskap krävs
 
Varmt välkommen! Dela gärna eventet 🙂
 
Kreativa Torsdag är en öppen workshop varje torsdag där vi provar på det mesta; batik, mosaik, måleri och lera för att bara nämna några. Vi jobbar tillsammans och lär oss av varandra och har du en idé så tveka aldrig att berätta, a good idea is a good idea forever. Du välkomnas av våra unga ledare som introducerar veckans workshop och ser till att du får den hjälp du behöver.
 
Arena 29 är ett levande kulturhus som blir vad du vill att det ska vara. Med dina idéer fylls huset med verksamhet och innehåll. Vad du än vill anordna, skapa eller organisera så löser vi det tillsammans. Låt inspirationen flöda! Du tar initiativet, vi hjälper dig med det praktiska.
På Arena 29 kan du förverkliga dina idéer.

Liknande Arrangemang