Kreativa Torsdag: Grönt är skönt

Kreativa Torsdag: Grönt är skönt

Välkomna in i växtriket. Denna torsdag tar vi inspiration från plantor, blommor, träd och annan växtlighet. Du kommer att kunna göra tryck med blad, pressa höstlöv, sy en girlang av pappersblad eller lär dig att plantera ett skott från någon av våra blomkrukor. Detta är såklart bara förslag, har du någon annan idé och vi har materialet är det bara att ta för dig. Denna torsdag är det Mika och Tuvalu som är dina kreativa guider.
 
När: torsdag 11 och 18 oktober klockan 17-20
Var: Vi börjar med fika i Kaféet sedan går vi upp till Ateljén
För vem: Alla mellan 16-20 år
Kostnad: Gratis
Övrigt: Varken anmälan eller förkunskap krävs
 
Kreativa Torsdag är en öppen workshop varje torsdag där vi provar på det mesta; batik, vimplar, måleri och lera för att bara nämna några. Vi jobbar tillsammans och lär oss av varandra och har du en idé så tveka aldrig att berätta, vi letar alltid efter idéer till nya workshops. Du välkomnas av våra unga ledare som introducerar veckans workshop och ser till att du får den hjälp du behöver.
 
Arena 29 är ett levande kulturhus och mötesplats vi riktar oss främst till alla mellan 16 och 20 år. Verksamheten drivs av Göteborgs Stad och i huset finns olika slags lokaler och redskap för den som vill uttrycka sig kreativt. På plats finns också personal som stöttar och hjälper till med det praktiska, men allt som händer på Arena 29 planeras och arrangeras av ungdomarna själva.

Liknande Arrangemang