Kreativa torsdag: Japansk bokbindning

Kreativa torsdag: Japansk bokbindning

Gör din egen lilla bok! Japansk bokbindning går ut på att du binder papper med nål och tråd för att avsluta med att pynta omslaget. Självklart kan du skriva och rita i boken när du är klar med den. Det går att göra enkelt eller mer komplicerat för den som behöver en större utmaning. Boken tar du såklart med dig hem. Ledarna Mika och Julius kommer att guida dig genom hela processen, så ingen förkunskap krävs.

När: 25 april och 2 maj kl 17-20, fikat serveras 17-17:30 i kaféet.
Var: Arena 29 – Ateljé och Kafé
För vem: Alla mellan 16-20 år är välkomna
Kostnad: Gratis

Bjud gärna in alla som du tror vill vara med!


Kreativa Torsdag är en öppen workshop varje torsdag där vi provar på det mesta; batik, smycken, kollage och tvål för att bara nämna några. Vi jobbar tillsammans och lär oss av varandra och har du en idé så tveka aldrig att berätta, a good idea is a good idea forever. Du välkomnas av våra unga ledare som introducerar veckans workshop och ser till att du får den hjälp du behöver.

Arena 29 är en plats där ungdomar kan göra verklighet av sina idéer. Det kan handla om allt från poesikvällar, LAN och syjuntor till att anordna en egen festival! Vi har flera olika lokaler och det finns även möjlighet till att få sin egen nyckel.