Kreativa torsdag: Gör en bullet journal eller dagbok

Kreativa torsdag: Gör en bullet journal eller dagbok

Gör din egen dagbok eller testa att börja med en bullet journal!  Kanske behöver du en ny dagbok inför sommaren 2019. Den kan du fylla med allt som händer under de förhoppningsvis magiska månaderna. Vad passar då bättre än att tillverka sin egen dagbok? Mer personligt kan det inte bli. En teknik som du kan prova på är Japansk bokbindning som går ut på att du binder papper med nål och tråd för att avsluta med att pynta omslaget. Det går att göra enkelt eller mer komplicerat för den som behöver en större utmaning. Boken tar du såklart med dig hem. Ledarna Mika och Julius kommer att guida dig genom hela processen, så ingen förkunskap krävs.

När: 2 maj kl 17-20, fikat serveras 17-17:30 i kaféet.
Var: Arena 29 – Ateljé och Kafé
För vem: Alla mellan 16-20 år är välkomna
Kostnad: Gratis

Bjud gärna in alla som du tror vill vara med!


Kreativa Torsdag är en öppen workshop varje torsdag där vi provar på det mesta; batik, smycken, kollage och tvål för att bara nämna några. Vi jobbar tillsammans och lär oss av varandra och har du en idé så tveka aldrig att berätta, a good idea is a good idea forever. Du välkomnas av våra unga ledare som introducerar veckans workshop och ser till att du får den hjälp du behöver.

Arena 29 är en plats där ungdomar kan göra verklighet av sina idéer. Det kan handla om allt från poesikvällar, LAN och syjuntor till att anordna en egen festival! Vi har flera olika lokaler och det finns även möjlighet till att få sin egen nyckel.

Liknande Arrangemang