Kreativa Torsdag – klistermärken

Kreativa Torsdag – klistermärken

På denna kreativa torsdag ska vi göra våra egna klistermärken.
Vi börjar med att rita egna bilder, eller skriver texter, därefter scannar vi in allas bilder för att sedan skriva ut dom på ett speciellt papper. Därefter klipper vi ut våra klistermärken.
Dom unga ledarna finns som vanligt på plats och guidar er igenom alla stegen,  Här handlar det bara om dina egna önskemål och hur just du vill att dina klistermärken ska se ut. Hur kul är det inte att ha sina egengjorda klistermärken, eller ge bort personliga klistermärken till nära och kära?
Om du vill söka efter inspiration innan så kan du kolla på dessa länkar.

https://www.pinterest.se/pin/798474208916053930/
https://www.pinterest.se/pin/180003316350000428/

Bjud gärna in alla som du tror vill vara med.  

När: 28 november kl. 17-20, fikat serveras 17-17:30
Var: Arena 29-Stenhuset
För vem: Alla mellan 16–20 år är välkomna
Kostnad: Gratis
Ingen förkunskap krävs 


Kreativa torsdag är en öppen workshop varje torsdag där vi provar på det mesta; batik, smycken, kollage och tvål för att bara nämna några. Vi jobbar tillsammans och lär oss av varandra och har du en idé så tveka aldrig att berätta, a good idea is a good idea forever. Du välkomnas av våra unga ledare som introducerar veckans workshop och ser till att du får den hjälp du behöver. 

Arena 29 är en plats där ungdomar kan göra verklighet av sina idéer. Det kan handla om allt från poesikvällar, LAN och syjuntor till att anordna en egen festival! Vi har flera olika lokaler och det finns även möjlighet till att få sin egen nyckel.