Kreativa torsdag: Kreativt kaos

Kreativa torsdag: Kreativt kaos

Välkommen till workshopen kreativt kaos, det innebär att vi öppnar upp alla våra pysselskåp och du får göra precis vad du vill med det material vi har. Ledarna finns som vanligt på plats för att inspirera och ge dig den hjälp du behöver. Vi bjuder på fika.

Du behöver inte anmäla dig innan du kommer, Det finns totalt 6 platser på workshopen och det är drop in i mån av plats.
Vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer så därför är det viktigt att vi är lagom många i lokalen, När du kommer hit är det viktigt att du tvättar händerna, använder handsprit och tar ansvar i att hålla avstånd till andra.

När: 17 september kl. 17-20
Var: Arena 29-Stenhuset
För vem: Alla mellan 16–20 år är välkomna
Kostnad: Gratis
Ingen förkunskap krävs


Kreativa torsdag är en öppen workshop varje torsdag där vi provar på det mesta; batik, smycken, kollage och tvål för att bara nämna några. Vi jobbar tillsammans och lär oss av varandra och har du en idé så tveka aldrig att berätta, a good idea is a good idea forever. Du välkomnas av våra unga ledare som introducerar veckans workshop och ser till att du får den hjälp du behöver.

Arena 29 är en plats där ungdomar kan göra verklighet av sina idéer. Det kan handla om allt från poesikvällar, LAN och syjuntor till att anordna en egen festival! Vi har flera olika lokaler och det finns även möjlighet till att få sin egen nyckel.