Kreativa torsdag: Krympplast & smycken

Kreativa torsdag: Krympplast & smycken

Med krympplast kan du skapa magiska smycken och detaljer. Rita, klipp och lägg dem i ugnen för att se dem krympa, plasten blir hård och färgerna poppar. Vi har även andra sätt att göra smycken på. Kom och testa tillsammans med andra, ta gärna med en kompis om du vill. Du kan skapa till dig själv eller till någon som du tycker om, självklart får du ta med det du tillverkat hem. Idag möter du ledarna Tuvalu och Julius.

Ingen förkunskap krävs.

När: 21 och 28 mars kl 17-20, fikat serveras 17-17:30 i kaféet.
Var: Arena 29 i Stenhuset – Ateljé och Kafé
För vem: Alla mellan 16-20 år är välkomna
Kostnad: Gratis

Bjud gärna in alla som du tror vill vara med!


Kreativa Torsdag är en öppen workshop varje torsdag där vi provar på det mesta; batik, vimplar, måleri och lera för att bara nämna några. Vi jobbar tillsammans och lär oss av varandra och har du en idé så tveka aldrig att berätta, vi letar alltid efter idéer till nya workshops. Du välkomnas av våra unga ledare som introducerar veckans workshop och ser till att du får den hjälp du behöver.

Arena 29 är en plats där ungdomar kan göra verklighet av sina idéer. Det kan handla om allt från poesikvällar, LAN och syjuntor till att anordna en egen festival! Vi har flera olika lokaler och det finns även möjlighet till att få sin egen nyckel.

 

Här finns inspiration från Panduro, ej betalt samarbete 😉

Liknande Arrangemang