Kreativa torsdag: Öppen Ateljé

Kreativa torsdag: Öppen Ateljé

Välkomna tillbaka och välkommen för första gången! Oavsett om du har varit här förut eller inte är du varmt välkommen. Vi mjukstartar hösten med en öppen ateljé. Vi berättar om Kreativa torsdagar och öppnar våra skåp och lådor för dig. Kom och måla, gör ett smycke, tryck eller måla på en tygpåse, forma en lerklump eller något helt annat. Även om du inte har någon idé så ska du komma, här får du både inspiration och trevligt sällskap.

När: torsdag 6 september 17-20:00
Var: Ateljén och kaféet
Kostnad: Gratis!
Ingen förkunskap krävs

Varmt välkommen!


Kreativa Torsdag är en öppen workshop varje torsdag där vi provar på det mesta; batik, vimplar, måleri och lera för att bara nämna några. Vi jobbar tillsammans och lär oss av varandra och har du en idé så tveka aldrig att berätta, vi letar alltid efter idéer till nya workshops. Du välkomnas av våra unga ledare som introducerar veckans workshop och ser till att du får den hjälp du behöver.

Arena 29 är ett levande kulturhus som blir vad du vill att det ska vara. Med dina idéer fylls huset med verksamhet och innehåll. Vad du än vill anordna, skapa eller organisera så löser vi det tillsammans. Låt inspirationen flöda! Du tar initiativet, vi hjälper dig med det praktiska.
På Arena 29 kan du förverkliga dina idéer.

Liknande Arrangemang