Kreativa torsdag: Personify en tändsticksask

Kreativa torsdag: Personify en tändsticksask

Det finns många sätt att piffa upp en liten tändsticksask och göra den mer personlig och unik. Denna afton får du komma med egna idéer eller lära dig av våra workshopledare, framförallt Elliot är en klippa på detta. Det är en oväntat kul workshop och resultatet får du som vanligt ta med dig hem för att använda själv eller ge bort som gåva. Så kom och låt dig inspireras tillsammans med alla andra, ingen förkunskap krävs. Du är alltid välkommen, oavsett om du har varit här innan eller ej. Ta gärna med en kompis. Denna kväll är det Mika och Elliot som välkomnar dig och introducerar workshopen.

När: 7 februari kl 17-20, fikat serveras 17-17:30 i kaféet.
Var: Arena 29 i Stenhuset – Ateljé och Kafé
För vem: Alla mellan 16-20 år är välkomna
Kostnad: Gratis

Bjud gärna in alla som du tror vill vara med!


Kreativa Torsdag är en öppen workshop varje torsdag där vi provar på det mesta; batik, smycken, collage och tvål för att bara nämna några. Vi jobbar tillsammans och lär oss av varandra och har du en idé så tveka aldrig att berätta, a good idea is a good idea forever. Du välkomnas av våra unga ledare som introducerar veckans workshop och ser till att du får den hjälp du behöver.

Arena 29 är en plats där ungdomar kan göra verklighet av sina idéer. Det kan handla om allt från poesikvällar, LAN och syjuntor till att anordna en egen festival! Vi har flera olika lokaler och det finns även möjlighet till att få sin egen nyckel.

Liknande Arrangemang