Kreativa torsdag: Så ett frö!

Kreativa torsdag: Så ett frö!

Så ett frö, det är vår! (eller så kommer den väl snart?) Vi går loss bland jord, fröer, sticklingar, krukor och plantor, våra unga ledare har många roliga idéer på vad vi kan göra med dessa ingredienser. Har du en egen idé? Vad vill du göra? Eller kom och inspireras av alla andra deltagare. Inga förkunskaper krävs. Ta gärna med dig någon du känner. Idag jobbar Elliot och Mika.

När: 7 & 14 mars kl 17-20, fikat serveras 17-17:30 i kaféet.
Var: Arena 29 i Stenhuset – Ateljé och Kafé
För vem: Alla mellan 16-20 år är välkomna
Kostnad: Gratis

Bjud gärna in alla som du tror vill vara med!


Kreativa Torsdag är en öppen workshop varje torsdag där vi provar på det mesta; batik, vimplar, måleri och lera för att bara nämna några. Vi jobbar tillsammans och lär oss av varandra och har du en idé så tveka aldrig att berätta, vi letar alltid efter idéer till nya workshops. Du välkomnas av våra unga ledare som introducerar veckans workshop och ser till att du får den hjälp du behöver.

Arena 29 är en plats där ungdomar kan göra verklighet av sina idéer. Det kan handla om allt från poesikvällar, LAN och syjuntor till att anordna en egen festival! Vi har flera olika lokaler och det finns även möjlighet till att få sin egen nyckel.

Liknande Arrangemang