Kreativa torsdag: Serieteckning

Kreativa torsdag: Serieteckning

Teckna serier. 

Nu är det dags för en workshop i serieteckning.
Dom unga ledarna kommer att introducera och visa olika tekniker gällande serier och hur en kommer igång. Dom kommer visa olika exempel på serier, stora som små och även visa på hur många olika stilar en kan använda sig av i sitt serietecknande.
Efter den här workshopen har du fått med dig verktyg för att fortsätta teckna på egen hand, och vet kanske vilken typ av serie just du vill göra.
Vi tar hjälp och inspiration av varandra och det finns flera serieböcker att kolla i för att få ytterligare inspiration.  

 

Bjud gärna in alla som du tror vill vara med.  

När: 7 november kl. 17-20, fikat serveras 17-17:30
Var: Arena 29-Stenhuset
För vem: Alla mellan 16–20 år är välkomna
Kostnad: Gratis
Ingen förkunskap krävs 


Kreativa torsdag är en öppen workshop varje torsdag där vi provar på det mesta; batik, smycken, kollage och tvål för att bara nämna några. Vi jobbar tillsammans och lär oss av varandra och har du en idé så tveka aldrig att berätta, a good idea is a good idea forever. Du välkomnas av våra unga ledare som introducerar veckans workshop och ser till att du får den hjälp du behöver. 

Arena 29 är en plats där ungdomar kan göra verklighet av sina idéer. Det kan handla om allt från poesikvällar, LAN och syjuntor till att anordna en egen festival! Vi har flera olika lokaler och det finns även möjlighet till att få sin egen nyckel. 

Liknande Arrangemang