Kreativa torsdag: Smycka dig

Kreativa torsdag: Smycka dig

Pärla, fläta, knyt, klipp. Det finns många sätt att tillverka egna smycken, halsband, armband, broscher, hårdekorationer, bling bling och andra utsmyckningar. Denna vecka tar vi chansen att piffa till oss lite extra. Vi har materialet och några idéer men kom gärna med en egen plan. Emma och Tuvalu kommer att leda er rätt denna torsdag. Inga förkunskaper krävs men en lust att försöka skapa något är alltid bra att ta med sig.

När: 8 november 17-20, fika 17-17:30 i kaféet
Var: Ateljén och Kaféet på Arena 29, Djurgårdsgatan 29 i Majorna.
För vem: Alla mellan 16-20 år
Kostnad: Helt gratis, fika, material, workshop ingår. Du får såklart ta med dina smycken hem 🙂
Ledare: Emma och Tuvalu

Bjud gärna in alla som du tror vill vara med!


Kreativa Torsdag är en öppen workshop varje torsdag där vi provar på det mesta; batik, mosaik, måleri och lera för att bara nämna några. Vi jobbar tillsammans och lär oss av varandra och har du en idé så tveka aldrig att berätta, a good idea is a good idea forever. Du välkomnas av våra unga ledare som introducerar veckans workshop och ser till att du får den hjälp du behöver.

Arena 29 är en plats där ungdomar kan göra verklighet av sina idéer. Det kan handla om allt från poesikvällar, LAN och syjuntor till att anordna en egen festival! Vi har flera olika lokaler och det finns även möjlighet till att få sin egen nyckel.

Liknande Arrangemang