Kreativa torsdag: Syjunta

Kreativa torsdag: Syjunta

Välkommen till kreativa torsdag!

Denna torsdag kommer vi ha syjunta på kreativa torsdag, vi kommer ha många olika sömnadsmaterial framme och du kommer kunna skapa fritt utifrån textil, tråd och garn mm.
Två unga ledare finns på plats för att inspirera och hjälpa dig med just ditt sömnadsprojekt.  Vi bjuder på fika!

Du behöver inte anmäla dig innan du kommer, Det finns totalt 10 platser på workshopen och det är drop in i mån av plats. Vi kan vara max 10 deltagare samtidigt.
Vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer så därför är det viktigt att vi är lagom många i lokalen, När du kommer hit är det viktigt att du tvättar händerna, använder handsprit och tar ansvar i att hålla avstånd till andra.

När: 29 Oktober  kl. 17-20
Var: Arena 29-Stenhuset
För vem: Alla mellan 16–20 år är välkomna
Kostnad: Gratis
Ingen förkunskap krävs


Kreativa torsdag är en öppen workshop varje torsdag där vi provar på det mesta; batik, smycken, kollage och tvål för att bara nämna några. Vi jobbar tillsammans och lär oss av varandra och har du en idé så tveka aldrig att berätta, a good idea is a good idea forever. Du välkomnas av våra unga ledare som introducerar veckans workshop och ser till att du får den hjälp du behöver.

Arena 29 är en plats där ungdomar kan göra verklighet av sina idéer. Det kan handla om allt från poesikvällar, LAN och syjuntor till att anordna en egen festival! Vi har flera olika lokaler och det finns även möjlighet till att få sin egen nyckel.