Kreativa torsdag: Textiltryck

Kreativa torsdag: Textiltryck

Det är sista Kreativa torsdagen innan sommarlovet och det tänker vi fira med en hejdundrande textiltryck-workshop. Om du var med förra veckan har dina batikade kläder torkat nu och redo att trycka på om du så vill. Du får självklart trycka på annat också, så ta gärna med dig en tröja eller kasse hemifrån som behöver lite färg. Det finns även möjlighet att göra en egen ”back patch” som du kan sätta på ryggen på din jacka.

Ledarna finns som vanligt på plats för att inspirera och ge dig den hjälp du behöver.
Bjud gärna in alla som du tror vill vara med!

När: 28 maj kl. 17-20, fikat serveras 17-17:30
Var: Arena 29-Stenhuset
För vem: Alla mellan 16–20 år är välkomna
Kostnad: Gratis
Ingen förkunskap krävs


Kreativa torsdag är en öppen workshop varje torsdag där vi provar på det mesta; batik, smycken, kollage och tvål för att bara nämna några. Vi jobbar tillsammans och lär oss av varandra och har du en idé så tveka aldrig att berätta, a good idea is a good idea forever. Du välkomnas av våra unga ledare som introducerar veckans workshop och ser till att du får den hjälp du behöver.

Arena 29 är en plats där ungdomar kan göra verklighet av sina idéer. Det kan handla om allt från poesikvällar, LAN och syjuntor till att anordna en egen festival! Vi har flera olika lokaler och det finns även möjlighet till att få sin egen nyckel.

Liknande Arrangemang