Kreativa torsdag: Tillverka tvål!

Kreativa torsdag: Tillverka tvål!

Det är dags att göra tvål igen! Vi har haft denna innan och det är en riktig hit, superkul! Vi smälter ner tvålmassa och du väljer vilken form du vill gjuta i eller om du vill skära ut en form. Vi har olika färger och doftoljor som du också får välja mellan. Kom och gör en tvål till dig själv eller som en present att ge bort. Mika och Elliot är workshopledare denna torsdagen.

Ingen förkunskap krävs.

När: 21 och 28 februari kl 17-20, fikat serveras 17-17:30 i kaféet.
Var: Arena 29 i Stenhuset – Ateljé och Kafé
För vem: Alla mellan 16-20 år är välkomna
Kostnad: Gratis

Bjud gärna in alla som du tror vill vara med!


Kreativa Torsdag är en öppen workshop varje torsdag där vi provar på det mesta; batik, vimplar, måleri och lera för att bara nämna några. Vi jobbar tillsammans och lär oss av varandra och har du en idé så tveka aldrig att berätta, vi letar alltid efter idéer till nya workshops. Du välkomnas av våra unga ledare som introducerar veckans workshop och ser till att du får den hjälp du behöver.

Arena 29 är en plats där ungdomar kan göra verklighet av sina idéer. Det kan handla om allt från poesikvällar, LAN och syjuntor till att anordna en egen festival! Vi har flera olika lokaler och det finns även möjlighet till att få sin egen nyckel.

 

Liknande Arrangemang