Kreativa torsdag: Vindspel & Mobiler

Kreativa torsdag: Vindspel & Mobiler

Tänk vad mysigt att ha ett vindspel utanför sitt fönster som plingar, klingar eller ljuder på något annat sätt. Denna torsdag kan du tillverka ditt alldeles egna vindspel! Om du hellre vill ha något tyst men fint att pryda din bostad med kan du göra en mobil att hänga upp. Vi menar alltså en hängande dekoration, inte en mobil att ringa i : )

Det är första gången vi har denna workshop så vi testar oss fram som vanligt och lär av varandra. Våra unga ledare kommer att vara på plats som vanligt och förklara hur vi kan gå till väga, sen är det fritt fram att skapa!

Material kommer att finnas, till exempel ståltråd, pärlor, fjädrar, tyger, papper i olika färg och form. Om du har något hemma som skulle passa bra så ta med det också!

När: torsdag 17 och 24 maj 16:45-20:00
Var: Ateljén och kaféet
Kostnad: Gratis!
Ingen förkunskap krävs

Varmt välkommen!


Kreativa Torsdag är en öppen workshop varje torsdag där vi provar på det mesta; batik, mosaik, måleri och lera för att bara nämna några. Vi jobbar tillsammans och lär oss av varandra och har du en idé så tveka aldrig att berätta, a good idea is a good idea forever. Du välkomnas av våra unga ledare som introducerar veckans workshop och ser till att du får den hjälp du behöver.

 

Liknande Arrangemang