Kreativa Torsdag. Krympplast

Kreativa Torsdag. Krympplast

Nu är det dags igen! Krympplast är en kär favorit här på kreativa torsdag.
Dessa skapelser går använda till många saker, exempelvis smycken av olika slag, en kylskåpsmagnet, en nyckelring eller något helt annat.
På den här workshopen kan du göra väldigt personliga saker, till dig själv eller till någon annan du tycker om.
Kom och va med! och bjud gärna in alla som du tror vill vara med.

Hur fungerar krympplast?
En använder ett speciellt ark som är gjord i plast, en börjar med att rita vad en vill på plastens matta sida, därefter klipper en ut sitt motiv och sedan stoppar en in det i ugnen. Efter några minuter drar plasten ihop sig och blir mindre tjockare och hårdare.

När: 12 september kl 17-20, fikat serveras 17-17:30
Var: Arena 29 –  Stenhuset
För vem: Alla mellan 16–20 år är välkomna
Kostnad: Gratis
Ingen förkunskap krävs

Kreativa torsdag är en öppen workshop varje torsdag där vi provar på det mesta; batik, smycken, kollage och tvål för att bara nämna några. Vi jobbar tillsammans och lär oss av varandra och har du en idé så tveka aldrig att berätta, a good idea is a good idea forever. Du välkomnas av våra unga ledare som introducerar veckans workshop och ser till att du får den hjälp du behöver.
Arena 29 är en plats där ungdomar kan göra verklighet av sina idéer. Det kan handla om allt från poesikvällar, LAN och syjuntor till att anordna en egen festival! Vi har flera olika lokaler och det finns även möjlighet till att få sin egen nyckel.

Liknande Arrangemang