Philip Fritz / Beverly Kills / Tribe Friday/ Onsdag

Philip Fritz / Beverly Kills / Tribe Friday/ Onsdag

PHILIP FRITZ

Med sin starka scennärvaro och unika uttryck trollbinder han bokstavligt talat sin publik. Philip Fritz är en artist som berör.
Vintern 2017 släppts hans debutalbum, som är inspelat och producerat av Isak Edh i den legendariska Nacksvingstudion. Musikerna är hämtade från bland annat Håkan Hellströms band och Strandvägen.
Sound of Hisingen skriver:
” Om ni frågar oss vem som är Göteborgs just nu mest spännande artist så skulle vi utan tvekan svara Philip Fritz. Det gick helt enkelt inte att värja sig för hans äkthet och innerlighet”

BEVERLY KILLS

Fyra rastlösa och kreativa bidragstagande wannabes från Göteborg. Från en 40 grader varm ursäkt till replokal ute i ett industriområde på Hisingen sprider de sin rastlösa aura genom hetspoppiga melodier och dynamitladdade ackordföljder, som om det vore 2005. Trots detta så insisterar människor på att jämföra dem med 90-talsband som Sonic Youth och Slowdive, och att de ser ut som att lyssnar på Pavement, utan att de någonsin har gjort det. Än finns bara en skramlig replokalsdemo ute, men senare under året släpps ordentligt material som just nu är under inspelning.

Facebook: https://www.facebook.com/beverlykillsforever
Instagram: https://www.instagram.com/beverlykillsforever
Soundcloud: https://soundcloud.com/beverlykillsforever/sets/beverly-kills-demo

ONSDAG

Med akustiska folkpunkslåtar sjunger och skriker Onsdag ut grymma texter som slår oss så hårt rakt i ansiktet så att vi både gråter och skrattar. Minnesvärt minst sagt.

TRIBE FRIDAY
Tribe Friday är bandet vars euforiska uttryck sätter standarden för vad den svenska indierocken kan och borde vara. Det är kaotiskt scenspråk, ärliga låttexter och ett äkta indie-sound. Det är musik som får en att släppa allt annat!

”En oslipad diamant med massor av potential att erövra den svenska indiescenen. Tribe Friday bjuder på en melodisk genialisk precision som det många band en livstid att väcka.”
-GAFFA Sverige

Facebook: https://m.facebook.com/tribefriday/

Spotify: https://open.spotify.com/album/6EuX1O8mGQ05NrMT8gJgYY?si=0c5tm7CZR86S6OAX0aBwVA