Punkafton

Punkafton

Välkomna till en härlig punkafton på Arena 29 – Ungdomssatsningen den 31 oktober. Det blir punkrock, skapunk och riktigt härlig rock n roll. Två lokala band samt ett internationellt. Låter väl som en härlig kompott? Ta med en kompis och kom och lyssna på grym musik. Lovar att det blir skoj!
———————–
Dörrar? 18:30
Kostnad? 50kr.
Var? Arena 29, Djurgårdsgatan 29.
Band? Se nedan.
———————–

Upploppet (Göteborg)
Den felande länken mellan rock’n’roll och punk! Cymbaler flyger, strängar sprängs och stämband svider!
– Bandet med världens kortaste bandbeskrivning gör ett återbesök på Arena 29 i oktober. Det kommer bli helt sjukt bra!
https://open.spotify.com/album/6QX9mJq7HhRLxwGOujuduc?si=rvA39L5VTSaBlk-Iy77Dzg

Chump (Belgien)
Chump har spelat tillsammans till och från sedan mitten av nittotalet, och de har levererat klockren punkrock a la Bad Religion, Nofx etc sedan dess. I somras släppte de ny EP, vid namn ”Welcome To The Punk Rock Family”. EP:n är fylld av gästframträdanden från hela Belgiens grymma punkscen, och är något ni verkligen bör kolla in! Kom till Arena 29 i höst och välkomna Chump till Göteborgs punkrockfamilj! Det är deras första besök i Skandinavien, och tillsammans kan vi se till att det inte blir det sista.
https://www.youtube.com/watch?v=iKss2c3k02c

Cheap Labour (Göteborg)
Cheap Labour från vackra Billdal spelar grymt svängig ska-influerad punkrock. De har inte lirat live på huuuuur länge som helst, och nu är det äntligen dags igen. Kommer bli en energiexplosion utan dess like, MISSA INTE!
https://open.spotify.com/album/55UUsqqpbpyz9btkZdR1yL?si=QMqnaWtHTauXMms6XtoMfg

*OBS – evenemanget är drogfritt*