Transseparatistisk träff – Hängträff: Zines

Transseparatistisk träff – Hängträff: Zines

Denna träffen kommer vi göra ett zine tillsammans! Vi kommer rita, skriva, göra collage eller bara hänga om man hellre gör det!

Att det är transseparatistiskt och för unga betyder att det är öppet för personer mellan 13 och 30 år som identifierar sig som trans (binär, ickebinär, gender queer osv), eller som för tillfället ifrågasätter sin könsidentitet. Du behöver inte vara ute på något sätt. Du behöver inte bo i Göteborg eller ha kommit på en tidigare träff. Alla är trans nog för att få vara med!

Var? Arena29 (det står Stenhuset på skylten), närmaste spårvagnshållplats är Stigbergstorget och Kaptensgatan. Vi kommer vara i Ateljén. Om du vill bli uppmött av någon skriv till Mika så löser vi det!

När? Från kl 17.00 men man får droppa in lite när man vill denna gången.

Tänk på att det kommer synas på ditt facebook feed om du klickar i att du kommer på eventet

Tillgänglighet: Det finns hiss och stor toalett. Undrar du något mer om tillgängligheten? Skriv till Mika så tar vi reda på det tillsammans.

—————–

Om du är cisperson och inte ifrågasatt din könsidentitet är inte detta rummet för dig, var snäll och respektera att vi behöver ett ställe där vi får vara i fred.

—————–

Länk till facebookevent —-> https://goo.gl/AnqFJA

Liknande Arrangemang