Om Arena 29

Arena 29 - Där idéer blir verklighet

Arena 29 är ett levande kulturhus som blir vad du vill att det ska vara. Med dina idéer fylls huset med verksamhet och innehåll. Vad du än vill anordna, skapa eller organisera så löser vi det tillsammans. Låt inspirationen flöda! Du tar initiativet, vi hjälper dig med det praktiska.
På Arena 29 kan du förverkliga dina idéer.

Om oss

Arena 29 är ett levande kulturhus och mötesplats, vi riktar oss främst till alla mellan 16 och 20 år. Verksamheten drivs av Göteborgs Stad och i huset finns olika slags lokaler och redskap för den som vill uttrycka sig kreativt. På plats finns också personal som stöttar och hjälper till med det praktiska, till exempel att söka pengar, bolla idéer och se till så ni planerat för allt som kan tänkas hända. Allt som händer på Arena 29 planeras och arrangeras av ungdomarna själva.

Varje torsdag hålls en öppen workshop, men annars är kalendern lika omväxlande som alla projekt i huset. Ungdomar från hela Göteborg är varmt välkomna till Arena 29 för att förverkliga sina idéer och utveckla sin kreativitet. Eftersom deltagarna kan få egna nycklar kan dessutom verksamhet anordnas dygnet runt. För att alla ska känna sig trygga och säkra råder ett strikt förbud mot alkohol och droger.